Regulament Concurs Dintele Lui Buddha
1. Concursul de la adresa web https://concurs.dinteleluibuddha.ro este organizat de firma Delfin Software SRL București, CIF 19012600.
2. Concursul este organizat pe etape delimitate clar în timp ce vor fi afișate la adresa https://concurs.dinteleluibuddha.ro împreună cu un link către o pagină cu mai multe informații privind etapa activă a concursului (durata, premiul sau premiile acordate de sponsori, numele sponsorilor).
3. Concurenții trebuie să se conecteze cu contul de Facebook pe pagina concursului și să efectueze toate operațiile specificate la etapa concursului la care participă. O persoană poate câștiga un premiu doar la una din 3 etape consecutive.
4. Fiecare concurent primeste unul sau mai multe numere de ordine (variante de concurs) în funcție de obiectivele realizate în etapa activă a concursului.
5. Atribuirea premiilor
5.1. Atribuirea premiilor se va face prin tragere la sorți fie de către organizator, fie de către sponsor.
5.2. Căștigătorii trebuie să completeze datelor necesare pentru livrarea premiului, să ofere suport în vederea verificării realizării operațiilor cerute in termen de 3 ore de la tragerea la sorți și, dacă e cazul, să selecteze premiul în termen de 12 ore de la tragerea la sorți datele dintr-un fomular aflat la o adresa web ce le va fi expediată prin email, în caz contrar premiul poate fi anulat (organizatorul va decide dacă va extinde perioada de așteptare sau nu). Expedierea premiilor se va face doar la adrese din România, iar sponsorul poate refuza expedierea premiului la anumite adrese.
5.3. Organizatorul poate decide atribuirea premiului concurentului extras la tragerea la sorți chiar dacă acesta nu a efectuat toate operațiile specificate.
6. Organizatorul își rezervă dreptul de a elimina din concurs orice concurent și de a anula orice premiu fără a oferi vreo explicație.
7. Responsabilitatea acordării și expedierii premiilor revine sponsorilor, iar câștigătorii își dau acordul ca datele lor, inclusiv adresa lor de email, să fie furnizată acestora și persoanelor și firmelor care se vor ocupa de expedierea premiilor.
8. Câștigătorii sunt de acord ca numele lor, premiul primit și un link către profilul lor de Facebook să fie afișat pe siteurile organizatorilor și ale partenerilor săi. Fiecare câștigător va confirma printr-o postare publică pe profilul lui de Facebook (postarea va rămâne timp de 101 zile de la primirea premiului) că a primit premiul în termen de 24 de ore de la recepționarea acestuia, în caz contrar va trebuie să îl restituie sponsorului pe cheltuiala proprie.
9. Organizatorul poate decide amânarea, prelungirea sau anularea vreunei etape a acestui concurs.
10. Termenii și condițiile acestui concurs pot fi modificați de către organizator în timpul desfășurării acestuia.

Siteurile noastre:

Dintele Lui Buddha

Facebook Dintele Lui Buddha

Instagram Dintele Lui Buddha

Rochii Dintele Lui Buddha

Concurs Dintele Lui Buddha

Linkuri interne: Regulament concurs | Termeni și condiții | Cookie | Politica de confidențialitate